Jdi na obsah Jdi na menu

Od autora

Stránky, na kterých se nacházíte, jsou určené všem, kdo hledají v životě něco víc než jen procházku mezi prací, postelí, televizí a ledničkou; všem, kdo se nebojí podívat do sebe, vstoupit do svého nitra, do všeho, co tam zanechala minulost a lidi, kteří vaším životem prošli.

Texty se zde nacházející mají křesťanský charakter, nejsou však spojené s žádnou církví, nenavádějí také k praktikování nějakého konkrétního náboženství. Často zde narazíte na citace z Bible nebo komentáře k biblickým textům Starého a Nového zákona. Texty mají vybízet čtenáře k přemýšlení nad moudrostí, kterou Bible předává z generace na generaci už pár tisíc let. Poptávka po ní totiž, je ve všech zemích světa neustálé aktuální - bez ohledu na jazyk nebo kulturu.

Všechny texty jsou výsledkem osobních meditací autora (ARL), který má za sebou nejen teologické studium, ale i skoro 25 let praxe duchovního doprovázení jednotlivců a skupin, zpovědí, duchovních pohovorů, přednášek, promluv a dalších záležitostí spojených se službou duchovního. Všechny myšlenky autora (ARL) jsou spíš osobního charakteru, než oficiálního učení jakékoliv církve.

Autor (ARL) je bývalým katolickým knězem, který po skoro 25 letech služby v církvi zanechal dosavadní cestu duchovního a založil vlastní rodinu. Po odchodu z kněžské služby pracoval jako dělník v továrně, a následovně jako městský strážník. Zkušeností, které na své životní cestě získal, mu dovolují se podívat na lidský život nejen z pohledu kněze, ale i z pohledu otce rodiny snažícího se zajistit vše, co rodina v dnešním světě k životu potřebuje.

Případné otázky můžete zasílat na email: duchovnizivot @ email.cz. Odpověď čekejte během několika dnů. Jako bývalý katolický duchovní si plně uvědomují, co vše obnáší termín „zpovědní tajemství”. Informace vámi poskytnuté, obsah mailu nebo případných pohovorů si ponechávám pouze pro sebe.

Pokud máš zájem o setkání, chceš si popovídat, potřebuješ pomoc, trápí tě deprese, beznaděje a už nevíš kudy kam, dej vědět. Napiš. Jsem tu pro tebe.

Th Lic. Adam Ryszard Lodek         

 

Portrét

Kontakt

Th Lic. Adam Ryszard Lodek

manžel, táta,
teolog, filozof,
kouč, duchovní průvodce,
člověk, .....

duchovnizivot @ email.cz